Košarica
  Izdelkov: 0

  Uporabniški račun
  Prijava | Registracija

  Pomoč uporabnikom
  07 49 93 115

  Pogoji poslovanja

  Dobrodošli v spletni trgovini podjetja GREMAR d.o.o.

  Registracija

  Za registracijo je potrebno izpolniti podatke ime, priimek, naslov, telefon, elektronski naslov in goslo. Z izbranim geslom nato ob vsaki prijavi dostopate do  svojega profila v naši spletni trgovini. Če ste nov uporabnik se lahko registrirate na naši spletni strani pod izbiro možnosti "Registracija". Svoje podatke vpišite v takšni obliki, kot jih želite kasneje imeti izpisane na računu za kupljeno blago. Pri tem koraku vam ponujamo možnost, da se naročite na prejemanje naših brezplačnih obvestil o novostih in akcijskih ponudbah.

  Po uspešni registraciji boste na vaš navedeni elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo, kjer s klikom na povezavo potrdite svojo registracijo oz. prijavo v sistem.

  Postopek spletnega nakupa

  Prijava uporabnika
  Uporabnik, ki že ima uporabniško ime (email) in geslo, se lahko direktno prijavi v spletno stran. Na strani za prijavo tako vpišete svoje uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo ter potrdite z gumbom "prijava v trgovino".
  Ob uspešni prijavi ste preusmerjeni na začetno stran, razen če se nahajate v check-out postopku – takrat je uporabnik preusmerjen na isto stran, kjer se je nahajal že prej, prijavna forma pa se v tem primeru spremeni v izpis uporabniških podatkov, za naslovom etc...

  V kolikor ste pozabili vaše geslo lahko na tem koraku pridobite novega. Vpišele svoj elektronski naslov in izberete možnost "novo geslo". Na elektronski naslov prejmete novo geslo, ki ga po tem lahko spremenite s klikom v svoje ime v zgornjem desnem kotu. Z izbiro te možnosti lahko tudi ves čas spreminjate/posodabljate svoje podatke.

  Registracija uporabnika
  Uporabnik se na svojo željo lahko registrira. Za registracijo je obvezno izpolniti polja, ki so označena z zvezdico. Podatke se preverja preko javascipt-a, tako da je za pravilno delovanje potrebno imeti omogočeno javasciprt v brskalniku.

  Podjetja lahko vpišejo tudi naziv podjetja in davčno številko ter označijo ali so davčni zavezanci. Pred prijavo se je potrebno strinjati s splošnimi pogoji sodelovanja. Uporabniku se na klik povezave odpre pop-up s splošnimi pogoji sodelovanja. Uporabnik ima tudi možnost prijave na e-novice. Ta informacija se shrani v backendu, ob uporabniku in ni povezana z nobenim mailing sistemom.

  Uredi profil
  Ko je uporabnik prijavljen pridobi v uporabniškem infopushu povezavo do urejanja njegovega profila. Na to povezavo pade na stran, ki je zelo podobna registraciji, le da so vsa polja že izpolnjena. Polja, ki so obvezna pri registraciji, so obvezna tudi pri urejanju profila.

  Košarica
  Kadar uporabnik doda kakšen izdelek v košarico, se mu pokaže povezava do košarice. V košarici je za vsak izdelek v njej našteto:
  • Slika izdelka
  • Ime izdelka
  • Kratek opis izdelka
  • Parametri izdelka (barva)
  • Količina izdelka, ki jo uporabnik lahko spremeni. Lahko uporabimo tudi ikone + in - in gumbom "osveži" po vnosu spremembe
  • Cena izdelka
  • Akcijska cena izdelka
  • Ikona "koš", s katero lahko izdelek odstrani iz košarice
  • Prikaz zaloge izdelka
  • Popust, če ima izdelek kakšen popust (če je v akciji)
  • Skupaj, ki pomeni količina * cena

  Po končanem seznamu je še končni seštevek – znesek celotnega nakupa, število vseh artiklov, končni znesek z vključenim DDV.

  V košarici je gumb "nadaljuj na korak 2", ki uporabnika poveže v nakupni proces.
  V koraku 2 so izpisani vaši osebni podatki z možnostjo spreminjanja le teh in izbira "nadaljuj na korak 3".
  Korak 3 zajema izbiro plačila in dostavo. Uporabnik lahko izbere "plačilo po povzetju" ali "plačilo po predračunu". V kolikor uporabnik izbere prvo možnost, se poleg poštnine obračuna še strošek dostavljalca za pobiranje odkupnine. Po izbiri načina plačila se uporabniku odpre še možnost izbire dostave.

  Oddaj naročilo je zadnji korak, ki potrdi uporabnikovo naročilo. Uporabnik prejme na svoj elektronski naslov obvestilo o naročenih izdelkih in celotnim zneskom nakupa. V kolikor je uporabnik izbral možnost plačila po predračunu, bo v kratkem na svoj elektronski naslov prejel predračun. Po plačilu predračuna na TRR podjetja bo pošiljka odpremljena, o čemer bo preko elektronske pošte obveščen tudi uporabnik. V primeru izbire plačila po povzetju pa uporabnik preko elektronske pošte prejme obvestilo, ko je pošiljka odpremljena.

  Blagajna
  Blagajna je razdeljena na tri dele, prvi je uporabnikški del, kjer se uporabnik identificira, v drugem izbere način plačila in dostavo, v tretjem pa je celoten pregled nakupa.

  Identifikacija uporabnika
  Je razdeljena na dva dela – ali uporabnik že ima uporabniško ime in geslo, ali pa se mora na novo registrirati. V prvem primeru samo vpiše uporabniško ime in geslo, ob uspešni prijavi se mu izpišejo njegovi podatki in podatki za naslov. Ob neuspešni prijavi se izpiše opozorilo, da vpisano geslo ni pravilno in povezava na pozabil sem geslo (ki vodi na prijavo/pozabil sem geslo). Če uporabnik še nima računa na strani si ga lahko enostavno kreira. Vpiše potrebne podatke (iste kot pri registraciji), dodatno pa ima na voljo še tri stvari:
  • Kupec je pravna oseba, s klikom na to besedilo se mu odpreta dva dodatna polja za naziv podjetja in davčno številko
  • Ustvari si račun, s klikom na to besedilo se mu odpre polje za vnos gesla
  • Prejemnik je tudi plačnik, ki ima checkbox ki je že označen. Če ga uporabnik odznači, se mu odprejo polja za vnos novega naslova. Kakšne posebne akcije po vpisu podatkov ni, saj uporabnik vse podatke pošlje na enkrat – ko odda naročilo.
  Način plačila
  Uporabnik lahko plača ali po povzetju ali po predračunu – UPN nalog. Sama izbira nikakor ne vpliva v nakupni proces, se pa odraža v poslanem emailu.

  Pregled naročila
  Tukaj se izpišejo vsi izdelki, za vsak izdelek naziv izdelka, količina in skupni znesek. Pod seznamom izdelkov se nahajajo še naslednje postavke: skupaj, poštnina, morebitni popust in vrednost DDV ter končna cena.

  Po zaključku naročila se uporabniku in administratorju pošlje enak email, ki vsebuje vse bistvene postavke o naročilu, kontaktne informacije o podjetju in načinu plačila.

  Rok dobave

  Pri dobavi iz zaloge je rok dobave praviloma do 3 delovne dneve po potrditvi naročila oz. pri predplačilu do 3 delovne dneve po prejetju vašega plačila.
   

  Dostava naročenega blaga

  Naročeno blago dostavljamo samo po Sloveniji z dostavno službo "DPD", ki so naši pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk. Pridržujemo si pravico, da izberemo drugo kurirsko službo, če bi s tem bolj učinkovito dostavili blago. Blago dostavimo na naslov, ki ga navedete ob prijavi ali naročilu.
   

  Osebni prevzem

  Če ste se odločili za osebni prevzem naročenih izdelov, jih lahko osebno prevzamete v našem podjetju na naslovu GREMAR D.O.O., Cesta prvih borcev 12, 8250 Brežice vsak delavnik med 8.30 in 15.30 uro. Za tako možnost prevzema se dogovorite po telefonu 07 49 93 115. Nekaterih izdelkov zaradi dimenzij in narave izdelkov (možne poškodbe ali uničenje izdelka) ni mogoče dostaviti po pošti oz. dostavni paketni službi, zato je za te izdelke možen le osebni prevzem.
   

  Stroški dostave

  Strošek dostave do 35,00 € znaša 3,50 €.
  Ob naročilu nad 35,00 € je strošek dostave 0,00 €.
  Izjema so posebne akcije, ki so dodatno označene.

  Plačilo

  Izbirate lahko med tremi načini plačila.

  Plačilo z gotovino po povzetju
  V tem primeru opravite plačilo z gotovino ob dostavi dostavne službe DPD.

  Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu
  Plačilo z gotovino lahko opravite ob osebnem prevzemu blaga v naši poslovalnici na naslovu Biro Center, Cesta prvih borcev 12, 8250 Brežice. Za osebni prevzem vas prosimo, da se predhodno najavite na eno od kontaktnih številk, da bo osebni prevzem dejansko možen.
  Prevzemnik je zmeraj tudi plačnik. Plačati morate celoten znesek.
   
  Plačilo po predračunu
  Plačilo za blago lahko opravite po predračunu z nakazilom na naš poslovni račun. Predračun boste prejeli na vaš elektronski naslov. O izvršenem plačilu nas prosimo obvestite po elektronski pošti.
  V primeru plačila po predračunu plačate Pošti Slovenije samo strošek prevoza /dostave blaga.

  Vračilo blaga

  Pravico imate, da v 14 dneh od prevzema blaga sporočite našemu podjetju, da odstopate od pogodbe, ne da bi morali navesti razlog za vašo odločitev. V tem primeru ste dolžni v naslednjih 14 dneh od sporočila vrniti blago. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Strošek vračila blaga krijete sami in to je edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe.

  Šteje se, da je sporočilo o odstopu od pogodbe pravočasno, če je sporočilo o vračilu oddano v roku 14 dni. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

  Vračila pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške, vam bomo obračunali dejanske stroške vračila. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo. Svetujemo vam, da nas pred vračilom blaga pokličete, oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo, da se morda dogovorimo o najboljši možnosti vračila. Podjetje Gremar d.o.o vam bo v najkrajšem roku vrnilo celotno kupnino, najkasneje pa v roku 30-ih dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo bomo sprovedli izključno z nakazilom na vaš osebni račun, ki ga boste navedli ob vračilu blaga. Pred vrnitvijo plačila moramo vrnjeno blago prejeti oz. morate dokazati, da ste blago odposlali na naš naslov.

  Cene in razpoložljivost blaga

  Vse cene na naši spletni strani so v EUR in vključujejo 22 % DDV.
  Cene ne vključujejo stroškov dobave, ki so prikazani dodatno in ne vključujejo stroškov plačilnega prometa, ki jih ima kupec pri plačilu blaga, razen kadar je to izrecno drugače pisno dogovorjeno.
  Pri veleprodaji veljajo poleg splošnih tudi posebni pogoji, dogovorjeni med strankama. Stroške, ki jih zaračuna banka ali druga institucija pri plačilu oz. nakazilu, krije uporabnik sam. Ponudba na internetu velja do preklica ponudbe oziroma do odprodaje zalog. 

  Stvarne napake na blagu


  Kadar:
  • artikel nima lastnosti, ki omogočajo njegovo normalno rabo
  • se kupcu izroči artikel, ki se z modelom ne ujema, izjema so le modeli, prikazani zaradi obvestil, lahko rečemo, da gre za stvarno napako na blagu.
  Primernost artikla lahko preverimo z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
  Če menite, da gre v vašem primeru za stvarno napako na blagu, ki ste ga kupili, nas o tem skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestitie v zakonsko določenem roku. Hkrati nam omogočite pregled artikla.

  Poškodbe nastale pri prevozu

  Fizične poškodbe blaga niso stvarna napaka blaga. Kupec je dolžan takoj po prevzemu blaga le tega pregledati in o vidnih poškodbah na blagu (fizične poškodbe blaga) takoj obvestiti naše podjetje.

  V primeru, da je ob dostavi blaga poškodovana zunanja embalaža oz. v primeru, ko  lahko iz drugih znakov sklepate da je blago v embalaži morda poškodovano, morate embalažo odpreti v prisotnosti dostavljalca in o poškodbah napraviti zapisnik, ki ga podpiše tudi dostavljalec. Za transportne poškodbe odgovarja prevoznik.

  Pomagali vam bomo tudi pri reševanju reklamacij zaradi poškodb pri transportu. Svetujemo vam, da slikate še zaprto poškodovano embalažo in potem poškodovan izdelek ter obvezno naredite zapisnik, ki ga podpiše tudi prevoznik. Slike in kopijo zapisnika pošljite tudi na naš naslov. 

  Zbiranje, uporaba, hranjenje in varovanje osebnih podatkov

  Osebni podatek je informacija, ki vas identificira (vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov, številka vašega osebnega računa in podobno). Vaše podatke potrebujemo v primeru vašega spletnega nakupa, naročila na e-obvestila in sodelovanja v nagradnih igrah. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se lahko zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta.  Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani za enega od zgoraj omenjenih namenov, se bodo uporabljali izključno za ta namen (za potrebe izvedbe in dostave naročila, pošiljanja e-obvestil in sodelovanja v nagradnih igrah). Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, ne glede na namen, razen v primeru, ko to zahteva zakonodaja. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list 94/2007 - uradno pričiščeno besedilo) in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189). 

  Sprememba osebnih podatkov ter odjava

  Če želite spremeniti svoje podatke, elektronski naslov ali pa odjavo od e-obvestil, lahko to kadarkoli storite s kratkim sporočilom na enega od naših kontaktnih naslovov.

  Pravica do obveščenosti glede osebnih podatkov

  Pravico imate do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, nas prosimo kontaktirajte na enega od naših kontaktnih naslovov.

  DOBRO JE VEDETI

  EU kompatibilni toneri visoke kvalitete

  V želji, da ohranimo visoko kvaliteto ter zagotovimo visoki standart izpisa, smo razširili našo ponudbo EU nadomestnih tonerjev.

  Epson najavil nov vodilni visokokakovostni barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik

  Epson je najavil SureColor SC-F9300, nov barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik, namenjen hitremu in visokokakovostnemu tisku na oblačila, tekstil in mehkejše materiale ter drugo blago, primerno za potisk.

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Za vse nakupe nad 50€ poštnino plačamo mi!

  ODSTOP OD NAKUPA

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni vrnete!

  VAREN NAKUP

  Opravite nakup brez tveganja zlorabe !