Košarica
  Izdelkov: 0

  Uporabniški račun
  Prijava | Registracija

  Pomoč uporabnikom
  064 280 290

  7 nepogrešljivih stvari, ki ne smejo manjkati v pisarni

  Kot si najbrž ne predstavljamo kuhinje, v kateri ni lonca, ponve, pokrovke, noža, kuhalnice in še česa, tako si je nemogoče predstavljati pisarno brez … No, kaj bi rekli vi? Vzemite si deset sekund in naštejte tri najbolj nepogrešljive pripomočke pri delu (fikus, lonček za kavo in vrč za vodo tokrat ne štejejo). Naredili smo mini neuradno raziskavo in na prvih devet mest po nepogrešljivosti so se uvrstili naslednji pripomočki (vrstni red je bolj ali manj naključen, vi pa hitro preverite, če je na seznamu tudi tisto, kar se zdi nepogrešljivo vam):

  1. Tiskalniki

  Seveda se v duhu okoljske ozaveščenosti vsi trudimo, da ravno ne natisnemo vsakega emaila, toda marsikaj je le dobro imeti tudi na papirju. To pa gotovo že veste, da lahko s pametno izbiro tiskalnikov oziroma sistema tiskanja, ki najbolj ustreza potrebam vašega posla in podjetja, pošteno prihranite pri stroških tiskanja.

  2. Pisala

  Kljub neštetim sodobnim napravam s tipkovnicami, je vedno dobro pri roki imeti še kakovostno pisalo. Ste vedeli, da je pisanje na roko eden najboljših treningov za možgane? Prav premikanje roke, zapestja in prstov, ki je vključeno v pisanje na roko, naj bi aktiviralo dele možganov, ki so odgovorni za mišljenje, spomin, jezik … Izbira pisal je tako velika, da boste gotovo našli takšnega, s katerim boste pisali z veseljem.

  3. Fotokopirni papir

  Hja, fotokopirni stroj je menda po statistiki poleg čajne kuhinje prostor, kjer se sodelavci največkrat srečujejo in poklepetajo. Je tako tudi pri vas?

  4. Registratorji

  V vsakdanji rabi jim velikokrat rečemo tudi fascikli in kar priznajmo, brez njih bi bilo v pisarnah veliko manj reda. Tako pa točno veste, kateri dokument morate iskati v rdečem registratorju, katerega ste spravili v modrega in zakaj mora zeleni vedno niti na dosegu roke.

  5. Ovoji za spise

  Red se začne pri malenkostih – in vajo, ki jo predlagamo pod številko 6, lahko zlahka naredite tudi z ovoji za spise.

  6. Spenjači

  V nekaterih ameriških in britanskih odvetniških firmah menda oporoke še vedno spenjajo z elegantnimi trakovi in voskom. No, spenjač je veliko priročnejša in cenejša izbira. In ko smo že pri ceni – najdražji spenjač (tak običajen, ne industrijski) so na e-Bayu prodali kar za dobrih 700 dolarjev. Mogoče se je nekomu mudilo speti oporoko, po kateri si je obetal bogato povrnitev stroška.

  7. Luknjači

  Hja, brez njih nam tudi registratorji in vložne mape bolj malo koristijo. Mimogrede, odlično se jih da uporabiti tudi za to, da naredite dodatno luknjo v pasu – če hlače postanejo pretesne ali prevelike, oboje.

  NAZAJ

  DOBRO JE VEDETI

  7 nepogrešljivih stvari, ki ne smejo manjkati v pisarni

  Kot si najbrž ne predstavljamo kuhinje, v kateri ni lonca, ponve, pokrovke, noža, kuhalnice in še česa, tako si je nemogoče predstavljati pisarno brez …

  »kuli« je eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov

  Brez zadržkov lahko trdimo, da je kemični svinčnik s kroglično konico oziroma po domače »kuli« eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov.

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Za vse nakupe nad 50€ poštnino plačamo mi!

  ODSTOP OD NAKUPA

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni vrnete!

  VAREN NAKUP

  Opravite nakup brez tveganja zlorabe !