Košarica
  Izdelkov: 0

  Uporabniški račun
  Prijava | Registracija

  Pomoč uporabnikom
  07 49 93 115

  Epson najavil nov vodilni visokokakovostni barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik

  Epson je najavil SureColor SC-F9300, nov barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik, namenjen hitremu in visokokakovostnemu tisku na oblačila, tekstil in mehkejše materiale ter drugo blago, primerno za potisk. Novi zastavonoša zamenjuje model SC-F9200 in predstavlja evolucijo Epsonove tehnologije tiskanja, ki jo odlikujeta še boljša kakovost izpisa in višja zanesljivost delovanja.

  Povsem nova tehnologija Epson Precision Dot za barvno sublimacijo vključuje tudi poltonski modul in šobe izjemne natančnosti, rezultat pa je očitna razlika v kakovosti izpisa. Tisk visoke kakovosti je sedaj standard. Obenem pa Epsonov profil Wide CMYK v kombinaciji s barvili UltraChrome DS zagotavlja maksimalno široko barvno paleto za kar najbolj natančno reprodukcijo barv tudi na najbolj kompleksnih vzorcih.

  S hitrostjo tiskanja do 108,6 m2/h Epson SC-F9300 predstavlja celovito rešitev, sestavljeno iz tiskalnika, barvil, sublimacijskih papirjev in programske opreme, ki zagotavljajo maksimalen izkoristek. Še izboljšana zanesljivost in manj vzdrževanja ter odpravljanja napak, kot sta zatikanje in udarci tiskalne glave, pa pomenijo tudi manj prekinitev dela.

  Tiskalnik SureColor SC-F9300 premore certifikat Oeko-Tex Eco Passport¹, prestal pa je tudi japonski preizkus AZO za gospodinjstva, kar pomeni, da so oblačila in drugo blago z vsebinami, natisnjenimi na novem tiskalniku z barvili UltraChrome DS inks popolnoma varna za nošenje, tako pri odraslih in otrocih, vključno z dojenčki.

  Richard Barrow, starejši produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “Izziv je izdelati naslednika zelo prepričljivega, zanesljivega, hitrega in kakovostnega tiskalnika. A prav to smo naredili z modelom SC-F9300. Tiska še hitreje, bolje obvladuje blago, tudi če je to res tanko, mehanizmi in podajalniki pa se manjkrat zataknejo. Epson strankam nudi popolno rešitev - tiskalnik, barvila, medije, programsko opremo in podporo – vse je zasnovano tako, da deluje kot skladna celota. V kombinaciji z enostavno nastavitvijo in delovanjem je to idealna rešitev za tiskarne, ki želijo vstopiti v svet tiska na blago, in tiskarne, ki želijo nadgraditi starejše tekstilne tiskalnike.”

  Tiskalnik SureColor SC-F9300 bo naprodaj oktobra 2017.

  Vir:
  https://www.racunalniske-novice.com/novice/sporocila-za-javnost/epson-najavil-nov-vodilni-visokokakovostni-barvni-sublimacijski-tekstilni-tiskalnik.html

  NAZAJ

  DOBRO JE VEDETI

  7 nepogrešljivih stvari, ki ne smejo manjkati v pisarni

  Kot si najbrž ne predstavljamo kuhinje, v kateri ni lonca, ponve, pokrovke, noža, kuhalnice in še česa, tako si je nemogoče predstavljati pisarno brez …

  »kuli« je eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov

  Brez zadržkov lahko trdimo, da je kemični svinčnik s kroglično konico oziroma po domače »kuli« eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov.

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Za vse nakupe nad 50€ poštnino plačamo mi!

  ODSTOP OD NAKUPA

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni vrnete!

  VAREN NAKUP

  Opravite nakup brez tveganja zlorabe !