Prijava

0

EU kompatibilni toneri visoke kvalitete

Ker nam ni vseeno, kar prodajamo in želi strankam ponuditi najboljšo rešitev kompatibilnih tonerjev, ponujamo v naši spletni trgovini EU kompatibilne tonerje z priznanimi certifikati kavlitete!

Naši EU kompatibilni tonerji se proizvajajo v Evropski uniji in imajo naslednje certifikate kvalitete, izdane iz strani Nemškega zavoda DQS.

ISO 9001:2008
  • Certifikat sistema vodenja kakovosti, ISO 9001, vam omogoča, da dokažete vašo zavezo kakovosti in zadovoljstva odjemalcev, obenem pa tudi nenehno izboljšujete podobo vašega podjetja ali organizacije, ter integrirate realnost spreminjajočega se sveta.

ISO 14001 : 2004 + COR1 : 2009 
  • ISO 14001 je sistem za ravnanje z okoljem, ki zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne ali storitvene dejavnosti. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Standard ISO 14001 je eno od najpomembnejših orodij v odnosu do okolja, ki ga uporabljajo organizacije in korporacije po celem svetu.

ISO 19752 / 19798 in ISO 24711
  • Decembra 2006 je Mednarodna organizacija za standardizacijo (International Organization for Standardization – ISO) odobrila nove standarde za merjenje števila strani, natisnjenih s črnimi (ISO/IEC 24711) in barvnimi (ISO/IEC 19798) kartušami. Ti novi standardi so skladni s standardom ISO/IEC 19752 o številu strani za črno-bele tiskalne kartuše, ki je bil izdan junija 2004. 
Izdelani so v skladu z direktivo EMC 2001/108/EC in nosijo oznako CE.

Za razliko od navadnih "napolnjenih" tonerjev  (v katerih se polni samo prah - barva), je to prenovljen kompatibilni toner, na katerem so zamenjani vsi vitalni deli v za to namenjenih proizvodnjah. 

S tem smo dosegli minimalni odstotek reklamacije naših kompatibilnih EU tonerjev na samo 0,7 % , zaradi česar so naši EU kompatibilni tonerjei (Adler) najboljša alternativa originalnemu tonerju.

Povprečna cena kompatibilnega tonerja EU je 50 % nižja od prvotne cene in je najboljša primerjava cene in kakovosti.
NAZAJ
Preberite tudi

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri tiskalnika

Na tržišču je kar nekaj različnih znamk tiskalnikov za nalepke v kolutih ter ponudnikov potrošnega materiala za tovrstne tiskalnike.

7 nepogrešljivih stvari, ki ne smejo manjkati v pisarni

Kot si najbrž ne predstavljamo kuhinje, v kateri ni lonca, ponve, pokrovke, noža, kuhalnice in še česa, tako si je nemogoče predstavljati pisarno brez …

Zakaj ne smemo stresati toner kartuše?

Toner kartuše, ki se danes uporabljajo v laserskih tiskalnikih v večini primerov vsebujejo rezervoar z novim toner prahom, nameščen...

»kuli« je eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov

Brez zadržkov lahko trdimo, da je kemični svinčnik s kroglično konico oziroma po domače »kuli« eden najbolj uporabljanih vsakdanjih pripomočkov.

Brezplačna poštnina

Za vse nakupe nad 50,00 €.

Odstop od nakupa

Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni vrnete!

Zaneslijv partner

Razpolagamo z veliko zalogo in hitrimi dostavnimi roki.

Varen nakup

Opravite nakup brez tveganja zlorabe!

×