Košarica
  Izdelkov: 0

  Uporabniški račun
  Prijava | Registracija

  Pomoč uporabnikom
  07 49 93 115

  EU kompatibilni toneri visoke kvalitete

  Ker nam ni vseeno, kar prodajamo in želi strankam ponuditi najboljšo rešitev kompatibilnih tonerjev, ponujamo v naši spletni trgovini EU kompatibilne tonerje z priznanimi certifikati kavlitete!

  Naši EU kompatibilni tonerji se proizvajajo v Evropski uniji in imajo naslednje certifikate kvalitete, izdane iz strani Nemškega zavoda DQS.

  ISO 9001:2008
  • Certifikat sistema vodenja kakovosti, ISO 9001, vam omogoča, da dokažete vašo zavezo kakovosti in zadovoljstva odjemalcev, obenem pa tudi nenehno izboljšujete podobo vašega podjetja ali organizacije, ter integrirate realnost spreminjajočega se sveta.

  ISO 14001 : 2004 + COR1 : 2009 
  • ISO 14001 je sistem za ravnanje z okoljem, ki zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne ali storitvene dejavnosti. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Standard ISO 14001 je eno od najpomembnejših orodij v odnosu do okolja, ki ga uporabljajo organizacije in korporacije po celem svetu.

  ISO 19752 / 19798 in ISO 24711
  • Decembra 2006 je Mednarodna organizacija za standardizacijo (International Organization for Standardization – ISO) odobrila nove standarde za merjenje števila strani, natisnjenih s črnimi (ISO/IEC 24711) in barvnimi (ISO/IEC 19798) kartušami. Ti novi standardi so skladni s standardom ISO/IEC 19752 o številu strani za črno-bele tiskalne kartuše, ki je bil izdan junija 2004.

    
  Izdelani so v skladu z direktivo EMC 2001/108/EC in nosijo oznako CE.

  Za razliko od navadnih "napolnjenih" tonerjev  (v katerih se polni samo prah - barva), je to prenovljen kompatibilni toner, na katerem so zamenjani vsi vitalni deli v za to namenjenih proizvodnjah. 

  S tem smo dosegli minimalni odstotek reklamacije naših kompatibilnih EU tonerjev na samo 0,7 % , zaradi česar so naši EU kompatibilni tonerjei (Adler) najboljša alternativa originalnemu tonerju.

  Povprečna cena kompatibilnega tonerja EU je 50 % nižja od prvotne cene in je najboljša primerjava cene in kakovosti.


   

  NAZAJ

  DOBRO JE VEDETI

  EU kompatibilni toneri visoke kvalitete

  V želji, da ohranimo visoko kvaliteto ter zagotovimo visoki standart izpisa, smo razširili našo ponudbo EU nadomestnih tonerjev.

  Epson najavil nov vodilni visokokakovostni barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik

  Epson je najavil SureColor SC-F9300, nov barvni sublimacijski tekstilni tiskalnik, namenjen hitremu in visokokakovostnemu tisku na oblačila, tekstil in mehkejše materiale ter drugo blago, primerno za potisk.

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Za vse nakupe nad 50€ poštnino plačamo mi!

  ODSTOP OD NAKUPA

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 14 dni vrnete!

  VAREN NAKUP

  Opravite nakup brez tveganja zlorabe !